Test

Nostalgische kalender 2021

Nostalgische kalender 2021

Ook voor 2021 brengt Stichting Dwingels Eigen weer een mooie nostalgische kalender uit. Vorige jaren werd de kalender door vrijwilligers huis-aan-huis verkocht. Echter in verband met de coronacrisis heeft het bestuur besloten de vrijwilligers niet op pad te sturen, maar de kalenders via plaatselijke winkels te verkopen. De prijs van een kalender is € 5,00.

In Dwingeloo kunt u bij de volgende winkeliers een kalender van ons kopen: supermarkt Albert Heijn, warenhuis Boerhof, cadeauwinkel ’t Brinkhuus, bloemenspeciaalzaak De Bloemerij en kringloopwinkel De Siepel.

Daarnaast kunt u de kalender ook kopen door onderstaand bestelformulier op deze website in te vullen. Vervolgens dient u het bedrag (€ 5,00.- per kalender) over te maken naar bankrekeningnummer: NL07 RABO 0315 5623 66 t.n.v. Stichting Dwingels Eigen. Het is belangrijk dat u bij de betaling uw straatnaam + huisnummer en postcode + woonplaats vermeld. Deze moeten overeenkomen met de gegevens op het bestelformulier, anders wordt bezorgen of toesturen voor ons erg moeilijk. Woont u buiten het gebied van de voormalige gemeente Dwingeloo, dan dient u de verzendkosten van € 3,84 ook te betalen. Eén kalender kost dan € 8,84. Als de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven, bezorgen wij de kalender bij u of sturen wij u die toe.

Het bestelformulier voor een kalender vindt u hieronder.