Test

Donateur worden !

Momenteel telt de Stichting Dwingels Eigen ongeveer 600 donateurs. Naast de donateurs steunen ook de sponsoren Albert Heijn en de Gezamenlijke Horeca Dwingeloo het werk van de stichting en helpen daarmee het cultuurhistorische erfgoed van de voormalige gemeente Dwingeloo te bewaren. 

Stichting Dwingels Eigen brengt 3 keer per jaar het blad "Dwingels Eigen - periodiek voor de historie van Dwingeloo" uit. Dit periodiek wordt in het gebied van de voormalige gemeente Dwingeloo door vrijwilligers bij de donateurs bezorgd. Buiten dit gebied wordt het per post toegestuurd. De redactie van het blad bestaat uit Diet Prinsen, Ans Klok en Arjan Smid. 

Ook donateur worden ? 

Dit kan al door een kleine bedrage per jaar; minimaal € 10,00 voor inwoners woonachtig in het gebied van de voormalige gemeente Dwingeloo, en voor minimaal € 15,00 buiten dit gebied. U ontvangt dan 3 keer per jaar het blad "Dwingels Eigen - periodiek voor de historie van Dwingeloo" (ruim 30 pagina's). Daarnaast profiteert u onder andere van kortingen op activiteiten die de stichting organiseert zoals bijvoorbeeld de kledingshow, de voor- en najaarsavond, de kiekieksdag, etc. 

U kunt zich als donateur aanmelden door bijgaand inschrijfformulier in te vullen.